Perrie Edwards: Jesy i ja popijemo previše pa se ljubimo!

Little Mix ovog vikenda imale su nastup na jednom festivalu Midlzbrou a razgovarajući sa novinarima, Perrie Edwards šokantno je priznala da se Jesy Nelson i ona nekad ljube, odnosno da se to dešava u situacijama kad obe popiju, a nekad i pre nego što se to desi, čak i sad kad su obe u srećnim vezama.

Upitane da li se ikad desilo nešto između njih četiri, Perrie je objasnila, “Naravno da jeste. Jesy i ja budemo zajedno stalno, posebno kad smo pijane”, a na te njene reči reagovala je Jesy kolutajući očima uz komentarišući, “O bože, fanovi će uživati u tome… Ja sam već zaboravila na to!” Ipak, i Perrie kaže da od toga ne treba praviti veliku priču. “Bilo je zabavno, ali mi smo kao sestre.”

Devojke se trenutno spremaju za nastavak svoje turneje koja iz vodi u Australiju i počinje narednog meseca. “Očekujte velike stvari. Svaki put želimo da nam turneja bude bolja od one prethodne, a prošla je već bila prilično dobra”, najavljuje Perrie.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Little Mix objavile singl “Hair”: Je li nova pesma posvećena Zaynu? (audio)

One thought on “Perrie Edwards: Jesy i ja popijemo previše pa se ljubimo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.