“Pepeljuga” Camile Cabello je jedva gledljiva, kaže kritika

Novi film Camile Cabello već se pojavio i to na internetu, pa svi mogu da ga pogledaju. Ipak, većina medija slaže da njega slobodno mogu da propuste svi osim najvećih obožavalaca pevačice. Kako se navodi, ovaj mjuzikl očajnički se trudi legendarnu bajku pretvori u feminističku priču, u čemu nikako ne uspeva.

Kako se navodi, u ovom filmu Pepeljuga se zove Ella i njen san je da otvori butik haljina, umesto da se uda za princa. Zapravo, princ je taj koji želi ljubav! Kako se navodi, i ostale uloge krajnje su čudne, što obuhvata glumca Billyja Portera koji je ovde neka čudna varijanta vile.

Sem toga, mnogo se zamera i izboru muzike, ali i načinu na koji su žene predstavljene. Ovde se išlo u krajnost, pa su sve one sve savršene i nikad ne greše. Kako još navodi Vulture, priča je toliko besmislena, a istovremeno plitka i predvidljiva, što je fatalna kombinacija! Ipak, za Camilu će biti najvažnije šta kaže publika – svi se sećamo da i film Addison Rae nije baš bio hvaljen, ali je onda skočio na prvo mesto najgledanijih ostvarenja!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #218 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.