Pažljivo: BTS igrica jeste besplatna, ali ne u potpunosti!

Da li ste već počeli da igrate poznatu igricu BTS World u kojoj možete postati menadžeri momaka? Ako pripadate BTS Armyju, verovatno ste već daleko dogurali, ali Forbes upozorava da ova igrica jeste besplatna na početku, ali da kada dostignete određeni nivo, apsolutno je nemoguće da nastavite dalje bez dobre sume novca!

“BTS World” je besplatan kada ga preuzmete, i neki od vas su verovatno to i probali. Međutim, problem dolazi na 30. nivou i šestom poglavlju koji praktično ne mogu da se prođu, i autor teksta za Forbes kaže da on nije uspevao ni prvi najmanji delić da pokrije onim što je uložio, tako da je taj nivo nerešiv bez ulaganja tone novca.

Čak ni sto dolara ne bi dalo velike šanse da se ovaj nivo pređe, a oni koji su pričali sa ljudima koji su uložili više stotina dolara takođe kažu da su se vrlo malo pomerili. Ovo će verovatno značiti da će mnogi odustati od igrice jer ne mogu zapravo da dođu do kraja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ludo: BTS predstavili novu verziju spota za "Idol", ovog puta sa Nicki Minaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.