Patricija nam šalje crteže svoje drugarice Naomi!

Bok! Ja sam Patricija i šaljem kolekciju crteža koje je nacrtala moja frendica Naomi. Crteži su lijepi i stvarno ih trebate pogledati.

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Patricija nam šalje crteže svoje drugarice Naomi!

  1. Jako cool!! Vidi se da ima volje i talenta. Baš cool Naomi, super Patricija kaj si se angažirala za to. A i, znam zkj

    1. Znas,mozda je djevojcica mladja,a dijeci je ohrabrenje kad im neko kaze da nesto ne valja.Mislim da si mogla malo njeznije ti da kazes ,u smislu da nesto popravi ili da se trudii i vjezba.Jer ja imam 17 godina ii donekle umijem da crtam slala sam crteze na Famozu,ali i dalje me povrijedii ako mi neko kaze da je grdno jer sam se trudila mnogo i vjezbala i nervirala se tako da imaj obzira…Menii je ovo lijepo samo nnek nastavi da crta ,a njoj bravo jer je poslala u ime drugarice..bas lijepo.

  2. Predivni su! Mogla si pored Messija napisat"nema za mene plaćanja poreza!" Ha ha
    P.s zec je prekrasan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.