Paolin blog: Modni dodaci

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
77

Ja sam Paola Maček i ovo je moj 3. blog, također savjeti za ljepotu.

1.UKOSNICE
Ukosnice su najkorisniji dodatak za održavanje frizure urednom. Dobro će poslužiti i za kratku kao i za dugu kosu. A izbor je golem .

2.BROŠEVI
Broševi su idealan dodatak za neutralnu ,monotonu odjeću .Oživljavaju i ukrašavaju majice,veste i jakne, te im daju osobni pečat. Mogu se privačiti i za torbicu.

3.PRSTENJE
Bez obzira je li prsten od skupih ili jeftinih materijala , uljepšat će svaku ruku. Ako si odabrala uočljiviji prsten , stavi samo jedan , na prstenjak ili srednji prst . Možeš nositi i više prstenja odjednom, ali onda ne smiju biti preveliki.

4.NARUKVICE
Narukvice su jedini modni dodatak s kojim se smije pretjerati. Možeš nositi samo jednu, ali više njih nanizanih jednu uz drugu.

5.SAT
Sat je praktičan modni dodatak . Možeš ga nositi na lijevom ili desnom zapešću , kako ti je ugodnije . Odaberi sat koji ti neće smetati jer ćeš ga zauvijek imati na ruci.

KAKO ISKOMBINIRATI PRIRODNI STIL
Majica koja izgleda kao da je pletena i zelene je boje.,Šorcevi , široki šorcevi sa uzorkom cvijeća., Rese kožna narukvica s resama uklapa se u hipi- prirodan stil,Ogrlica dugačka ogrlica s perlicama ističe se na zelenoj vestici i tako look čini zanimljivijim.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

4 thoughts on “Paolin blog: Modni dodaci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.