Oženio se Biebsov tata, a Selena i Jus pokazali svetu koliko su zaljubljeni!

Jeremy Bieber i njegova izabranica Chelsey Rebelo venčali su se prethodne noći po našem vremenu na Jamajci, ali glavne zvezde su ipak bili Justin Bieber i Selena Gomez čije fotke danas oduševljavaju svet i pokazuju koliko se oni vole!

Na seriji fotki Sel i Jusa možemo videti kako se maze i ljube a sa lica im sve vreme ne silazi osmeh. Ako bismo tražili definiciju prave ljubavi, čini nam se da ona izgleda ovako! Kako prenosi TMZ, ne čudi što su njih dvoje bili opušteni jer na svadbi bilo prisutno samo tridesetak ljudi.

Kako se još navodi, sve ovo se dešavalo u dvorištu jedne vile a za muziku je bio zadužen jedan lokalni DJ. Jus se nije mnogo petljao u sve to pa nije pevao a isto tako, nije ni držao govor. Iako još ima onih koji ne veruju da je ova veza iskrena ili da će uspeti, čini nam se da je takvih osoba sve manje svakog dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fandom u šoku: Justin Bieber istetovirao čitav torzo!

8 thoughts on “Oženio se Biebsov tata, a Selena i Jus pokazali svetu koliko su zaljubljeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.