Ovo su zanimljivosti koje je Kendall Jenner otkrila o sebi na Instagram Liveu!

Kendall Jenner je ovih nedelja očigledno odlučila da period karantina za ljude oboji time što će konačno otvoriti dušu o nekim stvarima o sebi, jer za razliku od njenih Kardashian-Jenner sestara, ona je uvek bila tajanstvenija od njih, jer one redovno na društvenim mrežama prikazuju čitav svoj život. Ona je tako nedavno pričala o svojim problemima vezanim za napade panike i anksioznost, a sada je održala i Instagram Live na kom je radila Q&A o sebi!

Omiljeni dan u nedelji

Iako su sada svi dani isti, kada obaveze ima regularno, Kendall najviše voli nedelju: “Volim dobru nedelju kad ne moram ništa da radim, već samo pijem čašu vina, slušam džez ili R&B muziku, lepo večeram i legnem ranije da spavam” otkriva ona. Da li ste znali da voli džez?

Njen tajni talenat

Kendall je oduvek želela da zna da zviždi, pa je imala poteškoće sa tim kad ju je tata učio: “Iz mene je samo izlazio zvuk tako visok da zvuči kao ptica, tako sam često dozivala profesore u školi” otkrila je ona.

O njenom horoskopskom znaku

Kao što uglavnom svi prvo hvalimo svoj znak, tako Kendall jako voli što je Škorpija! “Trudim se da nemam predrasude ili tako nešto, ali Škorpije stvarno jesu najbolje. Opasne smo, ali smo potajno strašno kul. Volim da ih predstavljam” ističe Kendall.

View this post on Instagram

this Disney classic @voguemagazine by @cassblackbird

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

O kuvanju

Pročitajte još  Kendall Jenner opljačkali prijatelji, odneli 200.000 dolara!

Naravno da Kendall uglavnom ne mora da kuva, ali očigledno ipak voli to da radi: “Volim da kuvam s prijateljima, mi često eksperimentišemo. Imam mnogo knjiga kuvara koje želim da iščitam. Volela sam da kuvam i kako sam odrastala, kad završim domaći rado bih kuvala. Generalno volim da se bavim nečim osim TV-a i telefona što bi okupiralo moje misli” zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.