Ovo su najpopularnije Justinove pesme o Seleni Gomez!

Justin Bieber i Selena Gomez su stara ispričana priča i u medijima nije nedavno ni bilo ničega vezanog za ovaj nesuđeni par, jer je Sel odavno prebolela te dane, a Justin je i u braku. Ipak, u njihovoj muzici ostalo je mnogo tragova te dugogodišnje veze, tako da je i Sel čak na svom poslednjem albumu imala dosta pesama za koje se nada da ih je Jus slušao. I Justin ima dosta pesama o njoj tokom cele karijere, pa da se podsetimo nekih najpopularnijih!

Jedan od Justinovih najpopularnijih hitova ikada je ujedno i njegov prvi hit, “Boyfriend“, koji je izašao kad je on već bio sa Sel, a tada je izjavljivao da je rado pisao o stvarima koje su aktuelne u njegovom životu. Još jedna pesma, poznat deo albuma “Believe” koja je posvećena Sel je i “Die In Your Arms”.

Kompilacija “Journals” iz 2013. godine takođe je imala momente posvećene Seleni, a najpopularnija je “Heartbreaker”, taman u doba kad su njih dvoje raskinuli. Pesma “All That Matters” takođe se tiče Sel i to je rekao direktno u intervjuu: “Pesma je za nju, za S.G. i period kad je naša veza bila u redu” rekao je on tada.

2015. godine usledio je njegov jako voljen album “Purpose”, na kome se nagađa da ima pesama o Sel, a on je i sam pričao tada kolika mu je ona inspiracija: “Mnogo sam inspirisan zbog nje, jer to je bila duga veza, u kojoj je bilo i tuge i sreće, bilo je mnogo različitih emocija o kojima treba pisati” isticao je Jus. Očigledno je da je “Love Yourself” posvetio Seleni, a još očiglednije da njoj pripada i njegovo izvinjenje, hit “Sorry”, pa i prvi singl albuma, “What Do You Mean?”.

Pročitajte još  Još samo jedan koncert do Zagreba: Biebs kreće u naš deo sveta!

I dok Selenin najsvežiji album “Rare” ima određene hitove koji su o Justinu, on se na najsvežijem izdanju “Changes” posvetio svojoj ženi Hailey. Ipak, 2017. godine jeste objavio pesmu koja očigledno ima tekst o Sel, a to je “Friends”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Ovo su najpopularnije Justinove pesme o Seleni Gomez!

  1. iskreno svi ste dosadni vec sa tim stalnim povezivanjem selene i justina, prekinuli su, on je ozenjen, a ona je valjda isto nastavila dalje… nema potrebe da ih ljudi jos uvijek pokusavaju nekako povezivati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.