Ovo su najpopularnije Justinove pesme o Seleni Gomez!

Justin Bieber i Selena Gomez su stara ispričana priča i u medijima nije nedavno ni bilo ničega vezanog za ovaj nesuđeni par, jer je Sel odavno prebolela te dane, a Justin je i u braku. Ipak, u njihovoj muzici ostalo je mnogo tragova te dugogodišnje veze, tako da je i Sel čak na svom poslednjem albumu imala dosta pesama za koje se nada da ih je Jus slušao. I Justin ima dosta pesama o njoj tokom cele karijere, pa da se podsetimo nekih najpopularnijih!

Jedan od Justinovih najpopularnijih hitova ikada je ujedno i njegov prvi hit, “Boyfriend“, koji je izašao kad je on već bio sa Sel, a tada je izjavljivao da je rado pisao o stvarima koje su aktuelne u njegovom životu. Još jedna pesma, poznat deo albuma “Believe” koja je posvećena Sel je i “Die In Your Arms”.

Kompilacija “Journals” iz 2013. godine takođe je imala momente posvećene Seleni, a najpopularnija je “Heartbreaker”, taman u doba kad su njih dvoje raskinuli. Pesma “All That Matters” takođe se tiče Sel i to je rekao direktno u intervjuu: “Pesma je za nju, za S.G. i period kad je naša veza bila u redu” rekao je on tada.

2015. godine usledio je njegov jako voljen album “Purpose”, na kome se nagađa da ima pesama o Sel, a on je i sam pričao tada kolika mu je ona inspiracija: “Mnogo sam inspirisan zbog nje, jer to je bila duga veza, u kojoj je bilo i tuge i sreće, bilo je mnogo različitih emocija o kojima treba pisati” isticao je Jus. Očigledno je da je “Love Yourself” posvetio Seleni, a još očiglednije da njoj pripada i njegovo izvinjenje, hit “Sorry”, pa i prvi singl albuma, “What Do You Mean?”.

Pročitajte još  Justin Bieber ne odlučuje o tome koliko će dece imati!

I dok Selenin najsvežiji album “Rare” ima određene hitove koji su o Justinu, on se na najsvežijem izdanju “Changes” posvetio svojoj ženi Hailey. Ipak, 2017. godine jeste objavio pesmu koja očigledno ima tekst o Sel, a to je “Friends”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Ovo su najpopularnije Justinove pesme o Seleni Gomez!

  1. iskreno svi ste dosadni vec sa tim stalnim povezivanjem selene i justina, prekinuli su, on je ozenjen, a ona je valjda isto nastavila dalje… nema potrebe da ih ljudi jos uvijek pokusavaju nekako povezivati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.