Ovo su najbolji momenti Cat Valentine u “Victoriousu”!

Voljena serija “Victorious” stiže na Netflix, tako da će stotine miliona ljudi širom sveta ponovo moći da uživaju u njoj, a jedna čitava generacija gledaće je po prvi put. Ono što ovu seriju čini toliko zabavnom jesu krajnje bizarni likovi, poput presmešne Cat Valentine koju je tumačila Ariana Grande. Zato, podsetimo se njenih najboljih momenata!

U prvoj sezoni šoua, Cat je prikazana kao glupa, ali manje nego u kasnijim sezonama! Posebno upečatljiva je epizoda pod nazivom “Cat’s New Boyfriend” gde ona upoznaje izvesnog momka pod imenom Daniel. Kako se ispostavlja, to je bivši dečko Tori, a to onda dovodi do veoma interesantnih situacija. Ovo je inače jedna od epizoda serije u kojima je Ari imala najviše prilike da pokaže svoj talenat!

Kako se serija nastavljala, Cat je imala sve manje prostora, ali u epizodi “Survival of the Hottest” to nije bio slučaj. Dok je ostatak društva zaključan u kombiju, Cat naleće na grupu momaka koji je pozivaju da se druži sa njima.

Victorius je bio prva prilika da Ari upoznamo i kao pevačicu, mada je u većinu slučajeva Victoria Justice ta koja je pevala. Ipak, bilo i je i momenata kad je Ari zasijala, poput epizode “Freak the Freak Out” gde sa Liz Gillies peva duet. One su ga nedavno i ponovile na koncertu u Atlanti!

Pročitajte još  Ariana Grande na meti, optužena da je ukrala jedan od svojih najvećih hitova!

Na kraju, Ari se u jednoj epizodi prerušila u Dorothy iz “Čarobnjaka iz Oza” i to za epizodu “April Fools Blank.” Ari se savršeno snašla u ulozi legendarnog lika iz filma, pokazavši još jednom koliko je sjajna karijera čeka! Mi se još uvek nadamo da bi Cat i čitava ekipa mogli da se vrate u nekom obliku, a najverovatnije i dalje ostaje da bi mogao biti snimljen film na tu temu. Fanovi su očigledno veoma zainteresovani za tako nešto!

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.