Ostavili bez daha: Ovo su najbolja izdanja na crvenom tepihu Grammy nagrada!

Na crvenom tepihu dodela nagrada važno je ostati glamurozan i privući pažnju na najpozitivniji mogući način. Neke zvezde umeju i u negativnom smislu da postanu tema diskusije o crvenom tepihu, ali zvezde koje su dobile titulu najbolje obučenih na ovogodišnjim Grammy nagradama definitivno su zaslužile naklon, a to procenite i sami kada vidite kakva izdanja su se ove godine pojavila i zablistala!

Camila Cabello

Camila je devojka koja je svojom lepotom zasenila crveni tepih! Njena mini haljina ukrašena je ogromnom suknjom od tila, a čitav utisak upotpunila je njena crna ispeglana kosa sa šiškama, na šta ranije nismo navikli od nje.

Lizzo

Potrebno je dosta stila da bi se iznela ovakva figura na ovako glamurozan način, a na Lizzoin ten odlično pada bela boja i ogrtač je takođe dobio posebne pohvale kritičara.

Shawn Mendes

Ni momci nisu zaostajali na crvenom tepihu, naročito ne Shawn Mendes koji je odlično poneo Louis Vuitton kreaciju u atraktivnoj nijansi.

Ariana Grande

Retko ko je izazvao uzdahe oduševljenja kao što je to učinila Ariana Grande u duhu princeze! Njena haljina sa prve fotke je i u našem regionu probudila kontroverze zbog komentara Jelene Karleuše da ju je Ari iskopirala, ali to procenite sami – sigurno je da će se o ovoj haljini još mnogo pričati! Osim nje, Ari je iste večeri iznela još jednu varijantu, koju vidite na slici iznad.

Jonas Brothers

Pročitajte još  Camila Cabello: Znam naziv albuma već mesecima, napisala sam 49 pesama!

Što se momaka tiče, Jonas Brothers su uspeli da privuku pažnju atraktivnim sakoima, koji se razlikuju ali su opet dovoljno slični da se vidi da su kolege iz benda!

Chrissy Teigen

Pažnju je privukla i Chrissy i to u narandžastoj boji koja inače i nije toliko prisutna na crvenom tepihu, a pridružio joj se i suprug, pevač John Legend.

Autor: Famoza.net

Foto: Getty Images

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Ostavili bez daha: Ovo su najbolja izdanja na crvenom tepihu Grammy nagrada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.