Ko bi rekao: Ovo su deset najskupljih kpop muzičkih spotova!

K-pop muzički spotovi su često eklektični i smeli. Ponekad su čak i šareni! Ali ovi ekspanzivni spotovi uvek imaju neku cenu – neki više od drugih. Kako su spotovi u kpopu neophodni, lako je shvatiti zašto se toliko novca ulaže u troškove proizvodnje. U nastavku pogledajte deset najskupljih spotova koji su do sada proizvedeni!

1. 2NE1 „Come Back Home“ (Približna cena proizvodnje: 500.000 dolara): Sa svim izmenama koje su bile potrebne da bi se napravio savršen futuristički svet, „Come Back Home“ je jedan od najskuplje proizvedenih kpop spotova.

2. INFINITE „Destiny“ (približna cena proizvodnje: 900.000 dolara): Putujući sve do Los Anđelesa, Kalifornija, i povrh toga, iznajmljivanje dela Universal Studios-a za snimanje, INFINITE su zaista prešli svaku granicu kada je u pitanju produkcija muzičkog spota za „Destiny“, ali izgleda da je vredelo, jer je spot zavolelo toliko ljudi!

3. T-ara „Cry Cry“ (Približna cena proizvodnje: 900.000 dolara): Jedan od najsloženijih muzičkih spotova. „Cry Cry” je poput mini kriminalne drame, fokusirane na osvetu; u spot čak igra glumac Cha Seung Won!

4. Gangkiz „Honey Honey“ (Približna cena proizvodnje: 900.000 dolara): Čuli ste za muzički spot, ali da li ste čuli za sedam muzičkih spotova u jednom? Gangkiz je dao sve od sebe za spot od sedam delova. Da budemo pošteni, trominutni video zaista nije dovoljan, pa je sjajno imati još šest delova za gledanje!

Pročitajte još  Zahvalnost fandomu: BTS Festa počeo tonom novih fotki momaka!

5. B.A.P. „One Shot“ (Približna cena produkcije: 900.000 dolara): Takođe sjajan muzički video koji je proizveden, a B.A.P. su zaista podigli svoju muziku na potpuno novi nivo!

6. S.E.S. „Love “ (približna cena produkcije: 700.000 dolara): Iako je ovaj muzički spot malo stariji u poređenju sa ostalima (objavljen 1999.), to ne znači da nije bilo potrebno toliko novca za produkciju!

7. Big Bang „Love Song“ (Približna cena produkcije: 200.000 dolara): Iako muzički spot izgleda jednostavno, mnogo je komplikovaniji, jer je YG Entertainment na kraju izgradio avionske piste za svrhu ovog spota.

8. MAMAMOO „Decalcomanie“ (Približna cena produkcije: 300.000 dolara): Estetika ovog muzičkog spota je bila savršena i tako dobro se uklapala sa pesmom i luksuznom odećom!

9. EXO „MAMA“ (Približna cena produkcije: 270.000 dolara): Jedan od najprivlačnijih muzičkih spotova, koji se potpuno uklapao u njihov koncept. EXO je dao sve od sebe za produkciju ovog spota i i isplatio se!

10. AOA „Like a Cat“ (Približna cena proizvodnje: 250.000 dolara): Sa toliko različitih odevnih predmeta koji su morali da se kreiraju, „Like a Cat“ je jedan od najbolje produciranih muzičkih spotova!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Želite li da pomognete da jedna k-pop grupa napravi koncert kod nas?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.