Ovo su cene u Srbiji: Karte za Biebsov koncert od danas u prodaji u regionu!

landscape-1447332005-justin-bieber-purpose

Nakon pretprodaje koja je trajala dva dana, ulaznice za koncert Justina Biebera u Zagrebu od danas su u prodaji u čitavom regionu pa i u Srbiji, baš kako je i bilo obećano!

Od petka u devet časova ujutru one se mogu poručiti preko srpske verzije Eventima ovde a za razliku od predprodaje, sad je dodat još jedan novi tip karte a to je VIP loža! Dobre vesti jesu da su cene karata u Srbiji identične kao u Hrvatskoj, samo što su prevedene u evre. Najjeftinija karta košta 48,29 evra (za gledanje sa strane i sa drugog sprata arene) dok će vas najbolja mesta za sedenje i parter (stajanje na parketu) koštati 73,93 evra. Najskuplja redovna ulaznica košta 189,31 evro a u pitanju VIP loža. VIP lože jesu zasebne prostorije koje se nalaze u gornjem redu arene i gde možete na miru da sedite, pijuckate piće i gledate nastup. Naravno, kako je sa ovih mesta Biebs daleko, sumjamo da će to biti interesantno vatrenim Belieberima!

Ako te i dalje skeptični, Jus je i sam potvrdi da dolazi! On je na svom tviteru u četvrtak objavio da su karte za Evropu u prodaji a na linku koji je dao nalazi se Zagreb!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Pregovori su u toku": Oglasio se Grammy, mole Justina Biebera da dođe na ceremoniju i peva!

6 thoughts on “Ovo su cene u Srbiji: Karte za Biebsov koncert od danas u prodaji u regionu!

  1. Wow! Ne slusam Justina, ali zaista mi je drago sto dolazi u Zagreb, zvuci neverovatno! Nadam se da ce to uticati i na dolazak 1D, ali i u Beogradu! 😀

  2. Bilo bi bolje da Justin dođe u Srbiju, ali kad su karte već u prodaji…..??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.