Ovo nije radila sa drugim momcima: Ari se tetovirala zajedno sa Macom Millerom!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
523
Views:
12

13651676_1769722623317243_736286317_n

Ariana Grande iznenadila nas je kad je objavila video i fotke tetoviranja svoja dva prsta ali još veće iznenađenje je to što je ona tetovaže uradila zajedno sa novim dečkom, Macom Millerom!

To smo saznali tek kad je primećeno da je i Mac objavio slike iz istog tatu salona istog dana s tim što je on uradio tetovažu sunca koje zalazi i to na svojoj levoj ruci. Dakle, nisu u pitanju kompatibilne tetovaže ali čini se da je ovo samo još jedna potvrda da su njih dvoje par.

Ari i Mac Miller znaju se od 2013. godine i snimanja spota za pesmu “The Way” a u njemu se njih dvoje ljube. Još tad njih dvoje poricali su vezu a Mac ju je prosto nazivao svojom prijateljicom.

Forever

A photo posted by Mac Miller (@larryfisherman) on

Autor: Famoza.net

Danas 27. avgusta na famoza.net možete osvojiti jedan “Yours Truly” CD Ariana Grande. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Arianu između 11 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Ariana CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

4 thoughts on “Ovo nije radila sa drugim momcima: Ari se tetovirala zajedno sa Macom Millerom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.