Ovo je ozbiljno: Harry Styles predstavio svoju devojku porodici!

Devojke obično uđu i izađu iz života Harryja Stylesa vrlo brzo ali kad je reč o njegovoj novoj izabranici Camille Rowe, čini e da su stvari mnogo ozbiljnije!

Kako danas piše britanska štampa, Harry je ove praznike iskoristio da Camille povede kući i predstavi svojim najbližima. “Camille se pojavila u pravom momentu u Harryjevom životu. Dobro se zabavljao ranije ali je sad odlučan u nameri da ostane sa njom. Super se slažu. Ona je opuštena i kul a osim toga i podržava sve što on radi. I dalje je to opuštena veza, daleko je od toga da se viđaju svakog dana. Međutim, Camille se već zbližila sa njegovom sestrom Gemmom i najboljom drugaricom Lou Teesdale što je jako važno Harryju”, piše The Sun.

Glasine govore da su Harry i Camille zajedno još od jula i da stvari napreduju ali očigledno vrlo lagano. Naravno, niko od njih uopšte nije spreman da govori o tome niti imamo priliku da ih viđamo zajedno u javnosti.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije kraj! Harry i Kendall ponovo snimljeni zajedno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.