“Ovo je moj dečko Thomas”: Celine slomila srce Niallu?

13584029_276208139406618_1738414990_n

Taman kad smo pomislili da je Niall konačno pronašao devojku za sebe s obzirom da je viđen kako se ljubi sa studentkinjom Celine Helene Vandycke, pojavila se slika na kojoj ona poručuje da je zauzeta!

Iako je njen Twitter profil zaključan za javnost, neko je navodno uspeo da upadne na njega i objavi fotku koju vidite ispod a na kojoj piše, “Predstavljam vam mog dečka Thomasa!” Fandom je odmah reagovao rečima, “Poludeću ako ova vara Nialla” ili “Celine, lakše mi da si ti sa njim nego da ga varaš, on ne zaslužuje bol”.

Tvit koji je izazvao buru deluje nam prilično uverljivo ali već se pojavljuju glasine da je čitav nalog lažan. Ipak, “Thomas” zaista postoji, njegovo pravo ime je Tomas Ferreira i očigledno je veoma blizak Celine. Šta je istina, kao i obično pokazaće vreme a od Nialla novinari i dalje ne mogu ništa da izvuku na tu temu.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam Payne ne veruje u povratak 1D: Ne znam kako bismo to uradili!

2 thoughts on ““Ovo je moj dečko Thomas”: Celine slomila srce Niallu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.