Ovih sedam K-pop zvezda čeka veliki uspeh tokom 2020. godine!

K-pop scena vrlo očigledno postaje dominantna širom sveta, a verovatno i vi u vašoj okolini primećujete sve više zainteresovanih za ovaj muzički pravac. Kad su u pitanju momci, BTS i dalje žare i pale, a među devojkama ostaju neprikosnovene BLACKPINK, ali medij South China Morning Post napravio je listu sedam bendova ovog pravca za koje se očekuje da će tokom 2020. godine doživeti veliki uspeh i uspon na globalnom nivou!

ATEEZ

Iako ATEEZ dolaze iz male agencije, KQ Entertainment, to ih nije sprečilo da postanu jako popularni i kod nas, a prognozira se da će njihovi eksplozivni nastupi tek ove godine postati još popularniji – odlično prolazi i njihov najnoviji singl “Answer”.

(G) I-DLE

Devojke iz ove grupe neobičnog imena imale su jedan od najuspešnijih K-pop singlova 2019. godine zahvaljujući pesmi “Lion”, a njihova velika prednost je i što su uglavnom same autori svoje muzike.

Too

Ovaj bojbend već ima dosta potencijala da se probije kao pobednik šoua “World Klass”, a u videu iznad možete videti jedan od njihovih performansa. Odabrano je 10 najboljih momaka šoua, a odabir su napravili samo najbolji i najuticajniji iz sveta muzike, tako da se očekuje mnogo od njihovog debi singla i albuma.

Everglow

Ove godine se očekuje uspon ženskih bendova možda i više nego muških, pa je među njima i bend Everglow koji je sa svoja dva singla doživeo neverovatan uspeh i na Billboard listama. Devojke često porede sa BLACPINK po odvažnom stavu i zvuku.

Pročitajte još  Famoza music chart #216 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Treasure

Gigantska muzička kuća YG Entertainment uglavnom neće pogrešiti kada lansira novi bend, a ona je lansirala i bend Treasure, koji pak nije imao uspešnu 2019. godinu, ali je već neko vreme najavljivano da će momci početi sa kreativnijim radom i da će ih zaobići kontroverze.

Itzy

Od ove grupe se mnogo očekivalo od samog početka, a naročito zbog njihove razigrane prirode i muzike, a njihov singl “Dalla Dalla” je jedan od omiljenih K-pop singlova 2019. godine.

Novi ženski K-pop bend

Baš u vreme uspona ženskih bendova, popularni SM Entertainment lansiraće novu grupu čije neke članove možete upoznati u videu iznad, a o grupi se još ne zna mnogo detalja, osim da treba da naslede megauspešne Girls’ Generation i Red Velvet.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ATEEZ

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  KCON:TACT 2020 Summer - Sve što treba da znate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.