Uzbudljivo! Ova zvezda “Vampirskih dnevnika” će se pojaviti u finalu serije “Legacies”!

Nakon što je zadirkivao fanove zagonetkama na društvenim mrežama, Joseph Morgan je potvrdio da će se zaista pojaviti u finalu serije “Legacies”. Jospeh je dodao da će to biti „prolazni trenutak“, ali je obećao da će „veoma tajna, veoma tajna scena“ biti vredna čekanja.

„Ne znam da li imam dozvolu da ovo uradim“, rekao je glumac, koji je igrao Klausa Mikelsona, na Instagramu uživo 9. juna. „Ne znam da li mogu, da budem iskren. Bez obzira , sada smo ovde, pa ću vam reći nekoliko stvari: videćete Klausa ponovo u poslednjoj serije ‘Legacies’”. Što se tiče toga zašto je toliko važno da se serija završi ponovnim susretom Klausa i njegove ćerke Hope, Joseph je objasnio: „Ovde je reč o porodici. Porodica je moć. Ovde se radi o ocu i njegovoj ćerki, njihovom odnosu, šta on oseća da joj duguje.”

Epizoda od 16. juna neće biti samo poslednja epizoda “Legacies”, već će označiti i kraj univerzuma “Vampirskih dnevnika” u celini.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Komentari odlični: Nastavak serije „The Originals“, „Legacies“, startovao juče!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.