Otkrivena tajna: Travis Scott pre Kylie Jenner bio u vezi sa Rihannom!

Kylie je jedan poduži period krajem 2019. godine svuda govorila da je singl iako se motala oko Drakea i nije zvanično prekinula kontakt sa Travisom Scottom, ali se ove godine smatra da su ona i Travis definitivno i zaista par kao što su bili pre. O Travisovom životu pre Kylie nije se mnogo znalo, ali pošto je on partner jedne od najbogatijih mladih žena na svetu, svakako da neke tajne sada isplivavaju!

Naime, kako Daily Mail ekskluzivno prenosi, Travis Scott je pre veze sa Kylie 2015. godine bio u vezi sa Rihannom, ali je tu vezu očajnički želeo da sakrije od javnosti, što mu zbog konflikta nije pošlo za rukom. Lawrence Schlossman, voditelj jednog podkasta, ispričao je u novoj epizodi kako je reper već godinama ljut što ga je on pitao u intervjuu za časopis Complex o njegovoj tadašnjoj vezi sa Rihannom.

“Ja sam pustio vesti o njegovoj vezi sa Rihannom, iako su mi u Complexu rekli da ne radim to. Navodno mi je urednik objasnio da je to povredilo Travisovu vezu sa ovim časopisom. Ja sam to pisao još 2015/16. godine i mislim da danas to ne bi bilo problem” priča Schlossman.

“Nije to bila ona priča, ‘nemoj nikom da kažeš da spavam sa Rihannom’, nego je Rihanna rekla, ‘nemoj nikome da kažeš da spavam sa Travisom Scottom’. To mora da je bila prava blamaža” nastavlja voditelj priču. Velike su šanse da je sve ovo istina, a kako reper nikad nije želeo da objasni svoju vezu s pevačicom, čini se da to nikad nije do kraja objašnjeno, osim što ju je Travis više puta nazvao svojom muzom.

Pročitajte još  Retka prilika: Kylie Jenner pokazala svoju prirodnu kosu!

Travis je 2017. godine ušao u ozbiljnu vezu sa Kylie, a od 2015. je sarađivao sa Rihannom na muzici i njih dvoje su dosta puta viđeni zajedno u noćnim klubovima.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Travis Scott

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.