Otkriven uzrok smrti TikTokera Coopera Noriege!

Šest meseci nakon što je TikToker Cooper Noriega pronađen mrtav na parkingu tržnog centra, konačno je otkriven uzrok njegove smrti. Naime, radi se o smrtonosnoj kombinaciji fentanila i dva leka koja se koriste za lečenje anksioznosti.

Medicinski islednik okruga Los Anđeles rekao je da je zvezda preminula od ‘kombinovanih efekata alprazolama, fentanila i lorazepama’. I lorazepam (takođe poznat kao Ativan) i Alprazolam (Xanax) – lekovi koji se koriste za lečenje anksioznosti i paničnog poremećaja – mogu povećati rizik od ozbiljnih ili po život opasnih problema sa disanjem, sedacije ili kome, ako se koriste zajedno sa određenim lekovima. Fentanil je sintetički opioid koji je 80-100 puta jači od morfijuma i 50 puta jači od heroina. Stvoren je za lečenje raka, ali se često uzima za rekreativnu upotrebu. Takođe, dodaje se lekovima kao što su kokain ili heroin kako bi se povećala njihova moć ili učinila profitabilnijim.

Njegova smrt je na kraju proglašena kao „nesreća“ uzrokovana fatalnom kombinacijom tri leka. Pored toga, toksikološki izveštaj je takođe pronašao dokaze o „skorašnjoj upotrebi klonazepama“ – još jednog leka koji se koristi za anksioznost.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Najavio je svoju smrt: TikToker Cooper Noriega pronađen mrtav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.