Otkrivamo: Šta danas rade glumci serije „Violetta“!

„Violetta“ je serija Disney Channela koja je osvojila fanove širom planete još prvim prikazivanjem 2012. godine. Serija ima tri sezone kroz koje su nam prikazane koliko je važno prijateljstvo, ljubav, ali i borba za snove!

Priča je nastavila da prati Martinu, Jorgea , Mercedes, Claru Alonso i Diega Ramosa sve do samog zavšetka ove priče, to jest kroz film „Tini: El Gran Cambio de Violetta.“ Svi smo u situaciji da vidimo da se to prijateljstvo između ove ekipe nije završilo nakon ovog velikog projekta, jer im se putevi ukrste sa vremena na vreme.

Martina Stoessel je nakon petogodišnje uloge Violette u istoimenoj seriji nastavila svoju karijeru kao solo pevačica, izdala je svoj prvi album „TINI“, dok je drugi u pripremi, uskoro završava svoju prvu svetsku turneju i trenutno je u vezi sa Pepe Barroso Silvom.

Mladi Meksikanac Jorge Blanco, koga svi znamo po ulozi Leona, trenutno radi na svojoj solo karijeri. Pevač je na turneji sa R5 i izvodi nekoliko svojih hitova, a sledeće godine ide na sopstvenu turneju i nadamo se da će uskoro objaviti svoj prvi solo album. On je prošle godine zaprosio svoju verenicu Stephie.

Mercedes Lambre je nakon uloge Ludmile, radila na raznim projektima, a jedan od važnijih jeste uloga u seriji „Heidi Benevinida A Casa“. Uskoro ćemo biti u mogućnosti da je vidimo u ulozi voditeljke na Kids Choice Awardsu u Argentini.

Pročitajte još  Za svaku priliku: Martinin novi video je mejkap tutorijal!

Pablo Espinosa bio je jedan od omiljenih glumaca u prvoj sezoni, dok se nije potpuno povukao od očiju javnosti nakon zavšetka prve sezone serije i prve „Violetta“ turneje. On sada snima filmove po Španiji. Njegov kolega, Facundo Gambande radi na novim projektima, poput serija, filmova i vođenja TV emisija. Facu ima ulogu u jednoj argentinskoj telenoveli koja se zove „Por Amarte Asi“.

Lodovica Comello je u glumačkim vodama kao i njene ostale kolege i ima ulogu u italijanskom filmu „La Principessa e l’Aquila.“ Ruggero Pasquareli i njegova devojka Candelaria Molfese su još uvek deo trenutno aktuelne Disneyeve serije „Soy Luna“ koja priprema treću sezonu.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Pogledajte video naših V-lovera koji smo danas poslali Albi Rico!

9 thoughts on “Otkrivamo: Šta danas rade glumci serije „Violetta“!

 1. Jesu li Diego i Clara još uvijek u vezi?… mislim kada sam ja to čula, onesvijestila sam se.. ali sam se sada privikla.. jer sam mislila da je ona puno stariija od njega, a ustvari su isto godište ili je Diego starije od nje, ne znam više…
  I je li ono ona bila trudna s njim(Diegom) ili kaj je bilo?… ne znam, pa je imala spotani… tak sam ja bar shvatila…

  1. Da, oni su i dalje zajedno 🙂 Ona je oko godinu dana starija od njega. A za ovo stvarno nisam sigurna, mislim da nije bilo ništa od toga.

   1. Ajde superrrrrr :)…… navijam za njih i za Cande i Ruggu da opstanu u vezama.. 🙂 <3

  1. I meni! Dok se jos prikazivala na Dizniju ja cim dodjem iz skole bacim se na gledanje.Sad nemam na sta da se bacim????

 2. Super, baš mi je drago za sve. Famozo da li znate zasto je Pablo Espinosa napustio Violettu u 1. sezoni?

  1. Nismo sigurni da li je on pričao o tome. Možda je uloga jednostavno bila planirana za jednu sezonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.