Osvojite originalne MM dukseve u Famoza giveawayu!

I treći vikend za redom u prilici smo da obradujemo MMere poklonima, a ovo je i poslednja prilika da osvojite nešto! Najbolje smo čuvali za kraj, tako da ćete biti u prilici da osvojite dukseve koje vidite na slici! Po tradiciji, za učestvovanje je neophodno da imate Instagram, jer se takmičenje odvija tamo!

Pravila za ovaj put glase:

  1. Postavite fotku giveawaya (može i neka druga) na svoj profil (privatni ili fan profil, svejedno) i odgovorite na pitanje koje glasi: Šta je najluđa stvar koju ste uradili zbog Marcusa i Martinusa?Mislimo da je pitanje dovoljno jasno! Naravno, ne zaboravite da profil mora biti otključan da bismo videli odgovor.
  2. Odgovoriti možete na dva načina: Ili videom u trajanju od maksimalno 20 sekundi ili sastavom koji ne sme da ima više od šest rečenice. I ko ima sedam rečenica biće diskvalifikovan, tako da jako vodite računa o tome
  3. Obavezno nas tagujete i stavit hešteg #mmfamozagiveaway. Naravno, zapratite i Famozu ako niste!
  4. Takmičenje traje do nedelje u 23.59h, a Famoza će tokom naredne radne nedelje odabrati pobednike i poslati njihova imena Marcusu i Martinusu koji će vam dukseve poslati direktno iz svojih poslovnih prostorija!
  5. Učestvovati možete ako živite u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Sloveniji, Rumuniji i Bugarskoj. Zbog toga, možete pisati/snimati ili na našem jeziku ili na engleskom!
  6. Sivi duks je dostupan samo u veličini S, a plavi u M i L!

Saveti su kao i uvek isti – budite kreativni, napišite nešto zabavno što će nam privući pažnju. Na kraju, iako svi znamo koliko želite da pobedite, trebalo bi da znate da je sama činjenica da je Marcusu i Martinus stalo do vas toliko da poklanjaju ove stvari pobeda sama po sebi!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Najbolje smo čuvali za kraj vikend MM giveawaya, tako da ćete biti u prilici da osvojite dukseve koje vidite na slici! Pre svega, hvala @marcusandmartinus @marcusmartinus_team i @mmstoreno koji su omogućili ove prelepe poklone! 🎁 𝗣𝗿𝗮𝘃𝗶𝗹𝗮 𝗴𝗹𝗮𝘀𝗲: 1. Postavite fotku giveawaya (može i neka druga slika) na svoj profil (privatni ili fan profil, svejedno) i tamo odgovorite na pitanje koje glasi: Šta je najluđa stvar koju ste uradili zbog Marcusa i Martinusa? Budite kreativni i zasmejte nas! Naravno, ne zaboravite da profil mora biti otključan da bismo videli odgovor! 2. Odgovoriti možete na dva načina: Ili videom u trajanju od maksimalno 20 sekundi ili sastavom koji ne sme da ima više od šest rečenica. I ko ima sedam rečenica biće diskvalifikovan, tako da jako vodite računa o tome! 3. Obavezno nas tagujete i stavite hešteg #mmfamozagiveaway. Naravno, zapratite i Famozu na Instagramu ako već niste! 4. Takmičenje traje do nedelje u 23.59h, a Famoza će tokom naredne radne nedelje odabrati pobednike i poslati njihova imena Marcusu i Martinusu koji će vam dukseve poslati direktno iz Norveške! 5. Učestvovati možete ako živite u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Sloveniji, Rumuniji i Bugarskoj. Zbog toga, možete pisati/snimati ili na našem jeziku ili na engleskom! Sivi duks je dostupan samo u veličini S, a plavi u M i L!

Објава коју дели Famoza (@famoza_net) дана

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Osvojite originalne MM dukseve u Famoza giveawayu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.