Nastavljamo sa giveawayima: Osvojite album Taylor Swift!

Jul je mesec kad Famoza slavi rođendan, pa je ovo sjajna prilika da vas nagradimo koliko nam to naše skromne mogućnosti dozvoljavaju. Nakon što smo već podelili “Sweetener” koji je otišao u ruke jedne Anastasije, danas imamo nešto lepo za sve kojima je Taylor Swift na srcu – njen legendarni album “Fearless”!

Na ovom albumu nalazi se tona hitova od “Fifteen” do “Love Story”, “You Belong With Me” i mnogi drugi, zbog čega je po nama ovo možda njen najbolji album, pogotovu ako ste voleli kantri Taylor!

I ovaj giveaway trajaće samo 24 časa, a ako želite album, i dalje je samo potrebno da lajkujete ovu Instagram objavu, prijavite se u komentaru da želite album, podelite objavu na svoj story, i naravno da pratite Famoza Instagram profil. Molim vas da ako učestvujete da otključate svoj Instagram profil dok se takmičenje ne završi, jer nema drugog način da vidimo da li ste objavili giveaway na svom storyju!

Ovaj giveaway važi i za sve zemlje bivše Jugoslavije i to maksimalno dve. Kako album Ariana Grande ostaje u Srbiji, to znači da i dalje još dve nagrade mogu da idu van granica ove zemlje!

Pročitajte još  Imamo li ikakve šanse? Taylor Swift možda već danas objavljuje datume svoje turneje!

FOTO: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.