Osramoćena: Katy Perry zbog krađe plaća pola miliona evra!

Nakon što je Katy Perry zvanično proglašena krivom za krađu pesme “Dark Horse”, njoj je pod pretnjom zatvorske kazne naređeno da plati čak 500.000 evra reperu Flameu koji je autor originalne kompozicije “Joyful Noise”, od koje je nastao njen hit. Njoj za utehu, ona nije jedina koja će morati da se odvoji od mnogo novca.

Naime, njena izdavačka kuća Capitol Records platiće oko milion evra. Reper će ukupno dobiti skoro 2,5 miliona evra i kaže da je time zadovoljan, jer će mu to nadoknaditi pretrpljenju štetu. Ovo je naravno mnogo više novca nego što je on zaradio u svojoj dosadašnjoj karijeri, jer je potpuno nepoznat široj javnosti.

Katy je sve vreme tvrdila da nije kriva, odnosno da pojma nije imala šta se dešava, jer originalnu pesmu nikad nije čula. Ipak, u ovoj slučaju to neznanje je ne oslobađa od odgovornosti. Katy je od prodaje ove pesme zaradila 3,2 miliona dolara, tako da je posle svega ipak u plusu. Ipak, čini nam se da bi se ona rado odrekla tog novca u zamenu da se ovo suđenje nikad nije ni desilo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Zla krv" u najavi: Hoće li se Taylor i Katy sresti na "Coachelli"?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.