Orlando Bloom konačno progovorio o veridbi sa Katy Perry: Jako mi je važno da ova veza opstane!

Orlando Bloom i Katy Perry su se, na izenađenje mnogih, verili u februaru ove godine nakon dugogodišnje veze, a i Katy i Orlando prošli su kroz razvod u prošlosti i ovaj put su sigurni da će njihova veza opstati. Ili bar tako smatra Orlando, koji je konačno progovorio u javnosti o njihovoj veridbi.

“Jako mi je važno da se slažemo u svemu. Već sam bio u braku i razveo se, oboje smo svesni toga da je važno da ova veza uspe. Ona je jako pažljiva i to me uvek ohrabri” kaže Orlando za Sunday Today With Willie Geist.

“Katy voli velike trenutke (kao što je njihova veridba), ali borim se da je fokusiram i na male stvari. To je planina na koju se moramo popeti, i ta planina nema kraja ako je veza dobra. Volim konstantno da napredujem a srećom, voli i ona” zaključuje on. Nadamo se da će ovo biti dobra veza za oboje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Orlando Bloom

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zagrljaji sa Ari, Biebsom i Niallom: Katy Perry nas vodi iza scene "OneLove Manchester" koncerta! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.