Originalno: Ellie Goulding dala oglas u novine da se verila!

Zvezde ili kriju da su verene ili to objave na društenim mrežama, ali Ellie Goulding je to uradila na malo neobičniji način – objavom u britanskom magazinu The Times!

“Gospodin C.W.F. Jopling i gospođica E.J. Goulding. Veridba je objavljena između Caspara, sina Hon Nicholasa Joplinga iz Jorkšira i gospođe Jayne Warde-Aldam iz Jorkšira i Elene, ćerke gospodina Artura Gouldinga iz Hertfordšajra i gospođe Tracey Sumner iz Zapadnog Midlandsa”, stoji u vrlo formalnom oglasu.

Ako vam sve ovo deluje uštogljeno, u pravu ste, ali to i nije neobično kad znamo da Ellien dečko Caspar Jopling potiče iz aristokratske porodice, a inače se bavim prodajom umetničkih dela. Mediji navode da su njih dvoje zajedno već 18 meseci kao i da će se ona preseliti u Ameriku gde on živi i radi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ellie Goulding

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Imamo dobitnici CDa "Delirium" Ellie Goulding!

4 thoughts on “Originalno: Ellie Goulding dala oglas u novine da se verila!

    1. Samo bih voljela da Selena nađe momka ove godine, ali zbog svih njenih obaveza ne znam hoće li moći. ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.