Organizator u Srbiji već proverava: Sabrina Carpenter kreće na evropsku turneju!

14134557_1111477482270917_1527776728_n

Sabrina Carpenter predstavila je u petak svoj album “EVOLution” a uskoro će krenuti na svoju turneju koja će po prvi put obuhvatiti i Evropu! Famoza je već ovog jutra o tome razgovarala sa našim prijateljem organizatorom!

No, pođimo redom! Sab je proteklog vikenda odgovara na pitanja fandoma na Twitteru a kad ju je jedna devojka upitala da li ona planira evropsku turneju, pevačica i glumica je poručila, “Apsolutno, radim na tome”.

Sabrina je ovu poruku ostavila u nedelju a mi smo već ovog jutra pozvali našeg prijatelja organizatora i ispričali mu osnovne stvari o njoj kao i to njeno gostovanje verovatno nije skupo kao i da biste vi sigurno iskoristili priliku da dođete na prvi koncert jedne Disney zvezde, pogotovu kad vidimo da nam Sab sve češće tražite. Da li verujete da je koncert Sabrine Caprenter dobra ideja i da li biste došli na ovaj može se reći istorijski koncert koji ni nam konačno otvorio vrata za dolazak drugih zvezda?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Poslušajte odmah: Sabrina Carpenter predstavlja pesmu "Paris" u akustičnoj verziji!

15 thoughts on “Organizator u Srbiji već proverava: Sabrina Carpenter kreće na evropsku turneju!

    1. Ne znamo – danas smo obavestili organizatora, on treba da proveri cenu i da li je Sabrinin tim voljan da je pusti u Srbiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.