OPŠTI USLOVI KUPOVINE

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Famoza.net prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Famoza.net zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite Famoza.net ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Izjava o zaštiti privatnosti

Naručivanjem CD-a i ostavljanjem svojih podataka pristajete na politiku zaštite privatnosti Universal Music Serbia i Famoza.net

Opisi proizvoda

Famoza.net nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Famoza.net ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi sa proizvodima 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene su na sajtu sa uračunatim PDV-om. Famoza.net se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Famoza.net i Metropolis Music imaju pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10000 je navedena cena 100 din, i sl.

Radno vreme

Online prodavnica na Famoza.net radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Famoza.net zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Famoza.net nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Uslovi kupovine na internet prodavnici Famoza.net

Famoza.net je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu:

I NARUČIVANJE

Unos podataka o naručiocu i mestu isporuke

U ovom koraku je potrebno da navedete podatke o naručiocu i adresu gde je potrebno paket isporučiti. Podaci o naručiocu su podaci koji će biti navedeni na računu koji će vam biti poslat zajedno sa pošiljkom. Ukoliko kupujete kao fizičko lice, kao podatke o naručiocu navedite podatke iz lične karte. Ukoliko naručujete kao pravno lice (firma) navedite važeće podatke o firmi.

Podaci o mestu isporuke su podaci gde želite da pošaljemo pošiljku. Molimo vas da sve podatke navedete što preciznije kako bi vas kuriri koji uručuju pošiljke što lakše pronašli. U slučaju neispravno unetih podataka, može doći do vraćanja vaše pošiljke i sporije isporuke. Ovaj unos podatak završavate potvrdom na polje NARUČITE

II PLAĆANJE

Famoza.net podržava sledeće načine plaćanja: plaćanje pouzećem.
Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

III DOSTAVA

Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate kuriru zajedno sa proizvodima, prilikom preuzimanja pošiljke.

Rok i period, kao i iznos troškova dostave su u skladu sa važećom ponudom kurirske službe Post Express koje možete videti na sajtu http://www.postexpress.rs

IV REKLAMACIJE

RAZLOZI ZA REKLAMACIJU

mogu nastati u slučaju:

isporuke artikala koji nisu naručeni
isporuke artikala koji imaju materijalne nedostatke

PROCEDURA REKLAMACIJE

Kupac je dužan da uputi reklamaciju u roku od 3 dana od dana preuzimanja pošiljke od kurirske službe, na jedan od sledećih načina:

pismenim putem, na e-mail adresu naših partnera iz kompanije Metropolis Music, reklamacije@metropolismusic.rs
telefonski, na brojeve telefona 063/237-020 ili 011/407 66 58 (od ponedeljka do petka, u periodu 10-17h)
Metropolis Music je dužan da o reklamaciji kupca odluči u roku od 7 dana od dana prijema, i da o ishodu postupka po reklamaciji odmah obavesti Kupca, pismenim ili usmenim putem.

POVRAĆAJ ARTIKALA

U slučaju prihvatanja reklamacije, pri vraćanju artikle spakujte u ambalažu koja omogućava siguran transport i pošaljite je u roku od 3 radna dana na dole navedenu adresu. Ukoliko Kupac u roku ne vrati originalnu robu, Metropolis Music doo zadržava pravo da Kupcu ne isporuči novu robu, odnosno, da ne izvrši povraćaj cene i troškova povraćaja robe.

Prilikom vraćanja pravilno navedite svoju adresu, jer u protivnom nećemo biti u mogućnosti da vam obezbedimo povraćaj.

Molimo vas da povraćaj artikala NE RADITE pre nego što vas obavestimo o ishodu reklamacije, i dogovorimo se oko načina njene realizacije. U suprotnom, ne odgovaramo za eventualno izgubljene ili oštećene pošiljke.

Adresa za povraćaj robe:

Muzička kuća Metropolis
Makedonska 21
11000 Beograd
Srbija

V POVRAĆAJ KUPLJENE ROBE

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

VAŽNA NAPOMENA!
Prilikom preuzimanja pošiljke obavezno proverite njen sadržaj pre potpisivanja, kako utvrdili da odgovara vašoj porudžbini.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Posted Under

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.