Opšta panika: Zašto mnogi veruju da će Instagram danas pobrisati sve fan profile?

Vremena se menjaju. Pre nekoliko godina, Facebook je bio mesto gde su se fandomi okupljali u grupama i pravili stranice posvećene svojim zvezdama. U međuvremenu, sve se to preselilo na Instagram, ali nažalost, preselili su se i prevaranti koji žele da drugima zagorčaju život.

Naime, ovom društvenom mrežom šire se slike, navodno sa zvaničnog profila Instagram gde se navodi da će oni obrisati ogroman broj fan naloga, navodno jer nisu aktivni. Kako se još dodaje, biće pošteđeni oni koji uz svoje postove budu stavljali određene heštegove. Ovo je samo jedna u nizu poruka koje obilaze net i stvaraju paniku, pa smo videli i neke poruke u kojima se neki praktično opraštaju od svojih profila, očekujući da oni nestanu danas.

Obične laži! Svako je mogao da napravi ovakvu sliku i smisli nešto ovako glupo da bi vam se posle smejao jer ste poverovali.

Dobro, šta je onda istina? Istina je da se apsolutno ništa neće promeniti! Tačno je da Instagram briše profile, ali oni to rade SVAKOG DANA! Ipak, na udaru su samo lažni profili, oni koji se proizvode obično u Kini i Indiji i služe jedino za spam ili da folovuju nekog ko za to plati novac. Ako nam i dalje ne verujete, da li vam zaista deluje uverljivo priča da Instagram traži da stavljate određene heštagove da vas ne bi obrisao? Kad bi kompanija to zaista uradila, istog dana bi završila na sudu zbog nedozvoljenog ponašanja.

Pročitajte još  Saveti eksperta: Evo kako da imate uspešan Instagram profil!
Da, već smo javili vlasnici ove stranice da nema razloga za brigu 🙂

Na kraju, ništa od ovih navoda se nije pojavilo na jednom zvaničnom profilu Instagrama a ako pretražite vesti, videćete isto tako da niti jedan, jedini medij ne piše o tome, što je najbolji znak da je sve laž. Ko ovo radi onda? Zlobni pojedinci, koji baš uživaju kad vide da im je neko poverovao i sad i sam širi te laži, verujući da pomaže drugima. Mi nismo ljuti na vas koji se poverovali u ovo, niti smatramo da ste glupi. Naprotiv, pre će biti da verujete ljudima više nego što to oni zaslužuju. Mi vaše poverenje nećemo prokockati!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Opšta panika: Zašto mnogi veruju da će Instagram danas pobrisati sve fan profile?

  1. Dobro je jer su anajarafan i inlovewithmalena jako aktivne,a omiljeni su nam fan pageovi.

  2. Drago mi je što neće brisati, inače nedostaje mi vreme Facebook grupa, osecam se tako matoro

  3. A šta ćemo sa Article 13 ako ga budu izglasali? O tome su pisale i BBC vesti i poznati svetski mediji.

  4. Tako je i pre bilo da treba da ih follow,i stavis na profil sa #,za bilo koji profil!!! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.