Opet privukla pažnju medija: Da li je Bella Thorne trudna?

Bella Thorne baš zna kako da dospe do glavnih tema u medijima, pa makar to bili samo tračevi. Tako je i ovoga puta – na osnovu jednog Instagram posta fanovi veruju da je Bella trudna!

Bella je inače u novembru pozirala na Instagramu sa trudničkim stomakom koji, doduše, nije bio njen, ali Mod Sun za kog se priča da je Bellin novi dečko objavio je sliku na Instagramu koja ponovo stavlja u prvi plan Bellin stomak – Mod Sun ga ljubi, ali fotografija je slikana iz takvog ugla da se ne vidi ni Bella ni koliki joj je stomak pa su priče o trudnoći zasnovane tek na tome što Mod možda ovim činom ljubi njihovo buduće dete!

Opis koji je Mod sastavio za sliku kaže: „Tako ti dobro ide, volim da te gledam kako sijaš, dušo“, ali ni ovo nam ne otkriva previše, jer može da znači da je on samo ponosan na uspehe svoje devojke ili na ono što jeste, međutim, može da znači da joj „dobro ide“ i zato što je spremna za novu ulogu u životu – ulogu majke. Ipak, najbolje je ne razmišljati previše o ovome i jednostavno sačekati šta će Bella reći o svemu!

ur doing so amazing I️ love watching u shine bb

Објава коју дели 🅱️🅱️ (@modsun) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Bella Thorne: To što pokazujem svoje telo ne znači da nisam feminista!

2 thoughts on “Opet privukla pažnju medija: Da li je Bella Thorne trudna?

  1. Stvarno može značiti i jedno i drugo, ali Bella stvarno u posljednje vrijeme zna kako privući pažnju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.