Opet optužena: Kylie Jenner ne želi da podržava crnačke brendove?

Kylie Jenner se sve češće dešavaju “propusti” koji njenu karijeru sve ozbiljnije ugrožavaju. Nakon što je navodno lažirala svoju net vrednost, potom nije podržala Black Lives Matter pokret, sada je “zaboravila” da dodeli zasluge brendu čiju je haljinu nosila na svom Instagramu.

Na svoj Intagram profil Kylie je izbacila seriju slika u predivnoj haljini koja savršeno ističe njenu figuru (slika gore), a ono što je ljude posebno razljutilo bila je činjenica da Kylie nije tagovala dizajnera haljine, ne toliko poznatu Loud Brand Studios, koji vodi crnkinja. Ljudi su nakon toga počeli masovno da taguju brend o komentarima, koje je Kylie sudeći po svemu videla, jer su isti ti komentari nakon toga masovno nestajali sa njenog profila, da bi na kraju bili potpuno ograničeni.

Kylie je tek nakon toga višestruko napadana zbog brisanja komentara, pa se i ona konačno oglasila na Twitteru: “Zašto bih ikad ODBILA da tagujem brend i blokiram komentare. Ovo je potpuno netačno. Mislim da je brend odličan i želela sam da pokažem podršku i nastaviću to da radim. Svi pogledajte Loud Brand Studios.” Nakon toga se oglasila i vlasnica brenda, koja se zahvalila Kylie na podršci jer se haljina potpuno rasprodala.

Pročitajte još  Da li su ponovo zajedno? Kylie i Travis spavaju pod istim krovom!

Kylie je takođe na svom Instagramu davala naznake da joj nedostaje bivši dečko i otac njene ćerke Stormi, Travis Scott, jer je na fotografiji u vrlo izazovnom bikiniju postavila opis “Jedina stvar koja nedostaje si ti”. Ne znamo kako tačno ovo da protumačimo, ali mnogi fanovi i strani mediji tvrde da je ovde reč o Travisu, s kojim ona nije od oktobra prošle godine.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.