Opet naopako: Ariana Grande objavila naslovnicu albuma i objasnila značenje još par pesama!

Ariana Grande je ovih dana vrlo raspoložena da fandomu otkriva informacije u vezi svog albuma “Thank U, Next”, a tu praksu nastavila je i prošle noći kad je objavila jednu od naslovnica, a otkrila je i značenje nekih od pesama koje do sad nismo čuli i jedino što o njima znamo jesu njihovi nazivi!

Naslovnica albuma je skroz u duhu “Sweetenera” jer je Ari ponovo postavila sliku naopako! Kao što je i obećala, slika je poprilično mračna, a Ari na njoj deluje provokativno jer se ne čini da na sebi ima mnogo odeće! Ovo je po svemu sudeći naslovnica za fizičko izdanje albuma, jer će digitalno izgledati drugačije!

Ari je objasnila i značenje nekih od pesama, pa “What Is In My Head” kaže da govori o tome kako je to biti zaljubljen u verziju osobe koja postoji samo u našoj glavi, jer ta osoba u stvarnosti nije tako savršena. “Ghostin'” govori o tome kako se loše osećate jer ste u vezi sa jednom osobom, a zaljubljeni ste u neku drugu. Na kraju, ona za “Bloodline objašnjava da je to priča o tome kako je kad želite nekog, ali ne dovoljno da bi ta osoba postala deo vaše familije”. Očekuje nas dakle brutalno iskren album!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Matea danas proslavlja rođendan i poklanja vam PREDIVAN kviz o Ariani Grande!

One thought on “Opet naopako: Ariana Grande objavila naslovnicu albuma i objasnila značenje još par pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.