Opet…Kylie Jenner optužena zbog lošeg fotošopa!

Kylie Jenner je ranije već imala dosta fotošop fejlova, nekih vrlo očiglednih i uočljivih, dok je za neke bio potreban veći broj fanova oštrog oka da bi se primetili. Ovoga puta isplivao je jedan od njenih starijih postova, a pažnju na ovo skrenuo je Celeb Face, popularan portal.

Na fotografiji, Kylie nosi usko belo odelo ispred kamina, sa smeđom kosom vezanom u konjski rep, dok joj dva pramena uokviruju lice. Ovo je bilo u vreme karantina, kada je rijaliti zvezda svoje autfite mogla da slika jedino u toplini svog doma: “Moji dani se sastoje od Zoom sastanaka i igranja oblačenja.” Međutim, kritičari su je brzo optužili da je uređivala fotografiju, ističući izobličene linije kamina iza nje. Celeb Face je na svoj portal okačio Kylienu sliku u krupnom planu, crvenom strelicom označavajući osvetljenu pozadinu – obično znak da je fotografija uređivana u fotošopu.

Ljudi su se oglasili sa komentarima da bi Kylie mogla da unajmi nekoga da joj fotošopira slike, a ne da se ovako sama blamira, a neki su rekli da treba da zameni svog fotošop “umetnika”. Jedna osoba je čak pitala zašto je Kylie i dalje poznata, nakon brojnih ovakvih blamova.

Pročitajte još  Nastavlja porodični posao: Kylie Jenner radi sopstveni rijaliti!

Rijaliti zvezda je tek nedavno bila na napadu zbog promovisanja vitamina za spavanje za koje je odavno dokazano da ne rade, pa su se fanovi zapitali koliko joj se plaća za ovakve reklame, pogotovo s obzirom na to da Kylie može da dobije koje god sponzorstvo želi bez ikakvog problema, pa bi mogla da izabere makar nešto što zaista koristi. Nadamo se da će se ona (a i njene sestre, koje nisu po ovom pitanju ništa bolje) opametiti i početi da koristi svoje društvene mreže kako valja, jer ona ipak, kakav god način života vodi, predstavlja idol mnogim mladim ljudima širom sveta.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kylie Jenner i Nicki Minaj veoma potresene nakon zemljotresa u Kaliforniji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.