Opet drugarice: Tana i Bella proglasile pomirenje!

Nedavno su Tana Mongeau i Bella Thorne pokrenule veliku svađu na Twitteru, koju je započela Bella, rekavši da je Tana prekršila “girl code”. Svi su sumnjali da je to zato što je Tana viđena kako napušta restoran sa Bellinim bivšim dečkom, Mod Sunom.

Devojke su izgleda izgladile stvari, a tišinu je prekinula Tana, postavivši screenshot grupe gde je Bella napisala “Tana je nazad u grupi, poželite joj dobrodošlicu sa malo otvorenijim rukama”.

A na svoj drugi Instagram profil @tanatookthese, Tana je postavila Bellinu sliku, a zatim i na svoj stori uz opis “Tajna je napolju”. Bella se nije preterano oglašavala, ali Tana je bila više nego srećna da na članke o njihovom pomirenju odgovara na Twitteru i lajkuje ih.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Bella Thorne: Iskreno, baš bih volela da mi Dove Cameron postane žena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.