Opametili se: Big Time Rush konačno blizu da se okupi!

Jonas Brothers su se okupili i odmah objavili najveći hit svoje karijere, uz najavu nove turneje. Izgleda da je to konačno nateralo ekipu nekadašnje grupe Big Time Rush da se malo zamisle i shvate da su im pojedinačne karijere daleko slabije nego kad su zajedno žarili i palili svetskom scenom.

Ove godine obeležava se desetogodišnjica od početka emitovanja prve epizode serije “Big Time Rush”, a momci konačno ne pričaju o okupljanju u fazonu “jednog lepog dana”. “Ja bih hteo da se to desi kad god. Oni su mi kao braća”, priča je Logan Henderson, a Carlos PenaVega i Kendall Schmidt su rekli da im desetogodišnjica deluje kao idealna prilika za novu turneju.

Nama samo ostaje nada da će se stvari pomeriti sa mrtve tačke, jer već u ovom momentu je je pitanje da li bi okupljanje došlo prekasno da se povrati nekadašnja slava. To je pogotovu teško jer niti jedan od četiri momka nije uspeo da izgradi veliku solo karijeru za sve ove godine.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ovo je prva velika stvar za mene": Carlos PenaVega dobio najveće priznanje u karijeri!

3 thoughts on “Opametili se: Big Time Rush konačno blizu da se okupi!

  1. Omg nisam Rusher ali ovo me vratilo da se podsetim vremena kad se BTR emitovao na nicku.Iako je moje srce(od poznatih ličnosti)zauzela Ari ,u mom odeljenju su još popularni.Ponavljam nisam Rusher ali mnogo bih voljela da se vrate

  2. Kako bi bilo lepo da se vrate 😭. Kao mala sam obozavala da gledam BTR i bila sam ogroman Rusher (a nisam ni znala da su se oni tad vec raspali,niti sta znaci Rusher imala sam 9 godina lol 😂 ) i svaki dan sam plakala u nadi da cu ih bar jednom videti i cuti uzzivo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.