Oni će igrati sa Jusom! Pogledajte videe pobednika takmičenja za plesače na “Purpose” turneji!

maxresdefault

Nisu se šalili! Jus i njegov tim zaista su ozbiljno shvatili konkurs za plesače na “Purpose” turneji a pobednike izgleda biraju uoči dolaska u same gradove!

Recimo, 12-godišnji Steele Billings tek sad je saznao da će on igrati uz Jusa kad turneja stigne u njegov Denver narednog ponedeljka! On otkriva da su ga iz Biebsovog tima kontaktirali pre samo par dana a skromno poručuje: “Stvarno nisam mislio da imam šanse!” Slično pričaju 12-godišnja Logan i 13-godišnja Rachel. Rachel čak ističe kako je dugo mislila da se roditelji surovo šale s njom kad su joj saopštili da je pobedila. “Ni tati nisam verovala dobrih 20 minuta! Jako sam nervozna ali ovo je ostvarenje sna!” Naravno, nas najviše zanima ko će biti pobednici kad je reč o Zagrebu – mi smo već objavili nekoliko desetina videa a po ovoj logici, očekujemo da se najboljima Jusov tim javi negde početkom novembra!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jus upoznao svoju ozbiljno bolesnu Belieberku: Nisam ga prepoznala, bio je tako običan dečko!

One thought on “Oni će igrati sa Jusom! Pogledajte videe pobednika takmičenja za plesače na “Purpose” turneji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.