One Direction nas po ko zna koji put uveravaju: Ne raspadamo se! (video)

one-direction-01-1024

Nakon pet albuma u isto toliko godina – momci definitivno odlaze na pauzu. I dok brojni fanovi strahuju da do ponovnog okupljanja možda nikad neće ni doći, Harry Styles, Niall Horan i Louis Tomlinson rešili su da stanu na kraj glasinama o raspadu!

“Mislim da nam je svima važno da odemo na pauzu i provedemo je kao pauzu,” izjavio je Harry usred turneje u Severnoj Irskoj, u ekskluzivom intervjuu za emisiju Entertainment Tonight, dodajući da je tempo izdavanja albuma i odlaska na turneju svake božje godine jednostavno postao neodrživ. “Bilo bi naivno kad bismo mislili da ljudi iz svega toga neće izvući tonu zaključaka, ali mi ćemo sledeće godine prosto da uzmemo malu pauzu.”

Niall Horan je to izrekao još jednostavnije: “Ne raspadamo se. Mi bukvalno uzimamo slobodno vreme da bismo se videli s porodicom i prijateljima i prisećali se svega što smo uradili u poslednjih nekoliko godina.”

between-us

A kao i njegov kolega Irac, i Harry se nada da će gomilu slobodnih dana jednostavno potrošiti putujući svetom.
“Dok smo bili na turneji, viđali smo divne gradove i zemlje u koje smo poželeli da se vratimo, razmišljajući u stilu, ‘Želim ovde da provedem barem dve nedelje i upoznam grad, a ne da ostanem samo dva dana.’ Tako da sam siguran da ću mnogo putovati,” izjavljuje Hazza.

A na pitanje kako on planira da provede pauzu, Lous opušteno odgovara: “Bez pritiska. Samo želim da uživam u životu, bez ikakvih planova, i bez da imam ikakvu odgovornost.”

Pročitajte još  1D tattoo majstor tvrdi: Zayn će jednog dana zažaliti što je tetovirao glavu!


Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.