Ona je verovala a on ne: “We Don’t Talk Anymore” stigao do milijardu pregleda!

Charlie Puth od danas može da se pohvali kako ima još jednu pesmu sa preko milijardu pregleda na YouTubeu a iako je zvanično u pitanju njegova pesma, on najveću zahvalnost za uspeh duguje Seleni Gomez.

Ne, pritom ne mislimo na to da je pesma sigurno privukla više pažnje jer se Sel pojavljuje na njoj već jer je ona ta koja je želela ovaj duet verujući u veliki uspeh! “Selena je odmah pristala. Bila je jako srećna da bude deo ovoga, doletela je do mene i iste večeri smo je snimili”, pričao je Charlie za Billboard otkrivši da on lično nije verovao da će pesma ući i u neki top 10 iako je bio uveren da je stvorio nešto posebno.

Pesma je do sad obrađivana bezbroj puta a uspeh videa je još veći kad znamo da u njemu nema Selene koja je u trenutnu snimanja bila na svojoj “Revival” turneji a na kojoj se jednom kao specijalni gost pojavio baš Charlie, kako bi zajedno izveli svoju pesmu.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Topsify music chart #63 - Glasajte svakog dana za sve pesme koje volite!

5 thoughts on “Ona je verovala a on ne: “We Don’t Talk Anymore” stigao do milijardu pregleda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.