„Ona je neustrašiva i pravi je uzor“: Selena Gomez je sada novo lice Pume!

Selena je prošle nedelje iznenada otkrila da je prošla kroz transplantaciju bubrega ovog leta ali po svemu sudeći, ona je sada jako dobro i spremna je za novi korak – saradnju sa brendom Puma!

Puma je ponosno objavila da je Sel novi deo njihove „porodice“ – ova saradnja vredi čak 30 miliona i trajaće dve godine, a Selena je srećna što je dobila ovakvu priliku – „Puma je promenila mnoga pravila kada je u pitanju miks sportskih varijanti i mode, ponosna sam da radim sa njima.“ I tim Pume ima samo lepe reči za Sel – „Selena je autentična, neustrašivno iskrena i kreativna, ona je sve što žene danas traže u uzoru. Ovih dana je takođe pokazala neverovatnu hrabrost i njena otvorena borba sa lupusom je neverovatan primer samopouzdanja!“

The Weeknd je takođe podelio Puminu objavu na Instagramu sa „lukavim“ emodžijima i sigurno mu se ova ideja dopada jer je i on nedavno postao deo Pume kada je dizajnirao obuću za njih, a Selena je i tada bila uz njega i promovisala ga ponosno. Dok je on na turneji, Sel se bavi filmom Woodyja Allena u Njujorku pa se njih dvoje manje viđaju ali kako izvor otkriva, kad god Abel ima pauze obavezno dolazi da vidi svoju devojku i iako njih dvoje ne žive zajedno, oni dele apsolutno sve, čak i odeću!

Fearless talent and ? of Instagram joins the family. @selenagomez #DoYou

Објава коју дели PUMA (@puma) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Konačno: Devojka koja je Seleni Gomez dala bubreg ponovo u kontaktu s njom!

3 thoughts on “„Ona je neustrašiva i pravi je uzor“: Selena Gomez je sada novo lice Pume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.