„Ona je neustrašiva i pravi je uzor“: Selena Gomez je sada novo lice Pume!

Selena je prošle nedelje iznenada otkrila da je prošla kroz transplantaciju bubrega ovog leta ali po svemu sudeći, ona je sada jako dobro i spremna je za novi korak – saradnju sa brendom Puma!

Puma je ponosno objavila da je Sel novi deo njihove „porodice“ – ova saradnja vredi čak 30 miliona i trajaće dve godine, a Selena je srećna što je dobila ovakvu priliku – „Puma je promenila mnoga pravila kada je u pitanju miks sportskih varijanti i mode, ponosna sam da radim sa njima.“ I tim Pume ima samo lepe reči za Sel – „Selena je autentična, neustrašivno iskrena i kreativna, ona je sve što žene danas traže u uzoru. Ovih dana je takođe pokazala neverovatnu hrabrost i njena otvorena borba sa lupusom je neverovatan primer samopouzdanja!“

The Weeknd je takođe podelio Puminu objavu na Instagramu sa „lukavim“ emodžijima i sigurno mu se ova ideja dopada jer je i on nedavno postao deo Pume kada je dizajnirao obuću za njih, a Selena je i tada bila uz njega i promovisala ga ponosno. Dok je on na turneji, Sel se bavi filmom Woodyja Allena u Njujorku pa se njih dvoje manje viđaju ali kako izvor otkriva, kad god Abel ima pauze obavezno dolazi da vidi svoju devojku i iako njih dvoje ne žive zajedno, oni dele apsolutno sve, čak i odeću!

Fearless talent and ? of Instagram joins the family. @selenagomez #DoYou

Објава коју дели PUMA (@puma) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Selena Gomez ima vrlo neobičnu rođendansku želju!

3 thoughts on “„Ona je neustrašiva i pravi je uzor“: Selena Gomez je sada novo lice Pume!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.