On je stvarno običan momak: Niall živi Zaynov obećani život!

1455799248-cao7lbwwyaeqwb0

Kad je Zayn Mali odlazio iz One Directiona, on je u poruci fandomu objasnio kako zapravo želi samo da bude običan momak od čega je po sopstvenom priznanju odustao nakon dve nedelje jer mu je to bilo dosadno. Ipak, Niall tvrdi nešto suprotno!

1455799313-cbqugqdwcaeejvd

Svaki Directioner zna da je Niall momak koji ne pati za novcem i slavom – nikad ga ne možete videti u preskupim automobilima niti se priča o tome da je kupovao kuće širom sveta – za njega je i dalje najlepše kad se vrati u njegov Mulingar. Ista stvar može se reći i za njegove turističke navike – mladi Irac spakovao je kofere i otputovao na daleki istok a sve vreme putuje u ekonomskoj klasi, dakle sa “običnim” ljudima i ne traži bilo kakav luksuz! On je doduše ovo i najavio u intervjuu za Fabulous magazin gde je rekao: “Kad ste u bendu, stalno ste u luksuznim hotelima ali ja želim da doživim zemlje kao i svaki momak mojih godina, ostajući u hostelima i takvim stvarima. Ne želim luksuz. To sam već video, dajte mi nešto drugo.” I da, Niall se vozi gradskim autobusom, kao što vidimo na slici!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza test: Koliko dobro poznajete Liama Paynea?

2 thoughts on “On je stvarno običan momak: Niall živi Zaynov obećani život!

  1. Zivot moj! Ehhh,kada bi se nasla u prevozu u kom je i on,mislim da bih pala u nesvest..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.