On je savršen: Pogledaj kako Harry Styles teši uplakanu Directionerku!

Top celebrity birthdays for February

Svakome ko je ikad imao priliku da Harryja Stylesa vidi na delu, potpuno je jasno zbog čega njega Directionerke tako obožavaju. Jednoj od njih on je ove nedelje definitivno ulepšao život!

Directionerka koja je dobila šansu da ga upozna bukvalno se izbezumila pre susreta s njim i počela da plače a Harry ju je odmah uzeo u naručje kako bi proverio da li je sve u redu! Iako ovakve situacije nekome možda deluju smešno, činjenica je da se prilično često dešava da fanovima u ovakvim situacijama ozbiljno pozli! Na sreću, devojka se pribrala nakon što je osetila Hazzin dodir a njena prijateljica se čak našalila rečima: “Trebalo bi tek posle da plačeš!”

O kako sad čudno i glupo zvuči podatak da je Harry Styles već dva puta bio proglašen za najgoru osobu na planeti po izboru časopisa NME i njegovih čitalaca. Ali muzičaru čak ni to nije smetalo!

Autor: <ahref=”http://Famoza.net”target=”_blank”>Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Svu zahvalnost dugujemo njima": Porodica pronašla svoju mačku pomoću 1D muzike!

One thought on “On je savršen: Pogledaj kako Harry Styles teši uplakanu Directionerku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.