“On je nije ozbiljno shvatao”: Taylor u teškom stanju nakon što ju je Calvin ostavio!

12798190_1703416739876455_1872458225_n

Taylor Swift ponela se zrelo kad je Calvin Harris odlučio da okonča njihovu vezu ali to ne znači da se muzičarka ne oseća jako razočarano i povređeno.

“Adamu se Taylor jako sviđala, ona nije bila devojka kakvu je sreo do tad i to mu se svidelo. Sviđalo mu se što je ona toliko nevina i što ima dobro srce. Taylor je više bila u vezi nego on. Počeo je da gubi interesovanje prethodnih meseci ali je pokušao da ne raskine”, piše E! News koji je uvek prilično pouzdan sa informacijama.

“Jednostavno nisu bili kompatibilni različitim stvarima u vezi. To što puno putuju i nastupaju ne pomaže. Bili su više prijatelji nego ljubavnici. Ne druže se ni sa istim ljudima ali Calvin je nije varao”, priča jedan izvor. Taylor je bila toliko povređena da je odmah iz Njujorka odletela u Nešvil gde joj živi ostatak porodice. “Bila je sa njima i oni joj pomažu da preboli raskid”, prenosi jedan izvor. “Ona smatra da je Calvin nije uzimao za ozbiljno i da nije bio uz nju kad joj je bilo teško.” Mediji inače prenose da se raskid desio pre nego što je Calvin imao nesreću a da je i pored toga Taylor bila uz njega.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift
Svakog dana od utorka 31. maja do petka 3.juna na famoza.net ti poklanjamo po jedan album “Tini” – sve što treba da uradiš jeste da u tekstovima koje objavimo u toku dana između 10h i 21h pronađeš dva skrivena pojma vezana za Martinu Stoessel i pošalješ ih na naš e-mail, [email protected]. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojmovi napisani su podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Eilish i Ariana Grande imaju najbolje pesme godine!

2 thoughts on ““On je nije ozbiljno shvatao”: Taylor u teškom stanju nakon što ju je Calvin ostavio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.