Oljin test: Možeš li na osnovu slike iz spota prepoznati o kojim se pjesmama iz 2008. i 2009. radi?

Hej, Famozo! U poslednje vrijeme imam ideja za kvizove, pa ću da vam pošaljem još jedan kviz. On je o spotovima iz 2008. i 2009, jednih od najuspješnijih godina u svijetu strane muzike (možda i domaće muzike), po mom mišljenju. U kvizu će biti hitovi mnogih poznatih izvođača (vama nekima i omiljenih), pa mislim da neće biti mnogo težak, osim u slučaju ako nijeste gledali spotove iz ovih godina i ako ne pratite date pjevače. Nadam se da će vam biti zanimljiv, da će vam se svidjeti, i da ćete ga što prije objaviti.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Oljin test: Možeš li na osnovu slike iz spota prepoznati o kojim se pjesmama iz 2008. i 2009. radi?

 1. 9/15 Correct answers!
  Znas da prepoznajes o kojim se pjesmama iz 2008. i 2009. radi na osnovu slike iz spota,ali treba jos malo da se potrudis ,pa ce i rezultat biti bolji.

 2. 12/15 Correct answers!
  Znas odlicno da prepoznajes o kojim pjesmama iz 2008. i 2009. se radi na osnovu slike iz spota,jer gledas njihove spotove .Bravo!

  Mislim da je moglo mnogo vise pitanja i sem toga, samo nekoliko izvodjaca je u pitanju, bolje da si stavila i neke druge jos sa njima

 3. 15/15 Correct answers!
  Znas odlicno da prepoznajes o kojim pjesmama iz 2008. i 2009. se radi na osnovu slike iz spota,jer gledas njihove spotove.Bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.