Olivia Holt savetuje: Uvek probajte nešto novo da biste spoznali svoj stil!

Olivia je mlada Disney senzacija ali i ona je nekada imala probleme kao i vi – godine tinejdžera jesu godine kada pronalazimo sebe i postajemo ličnosti, a Olivia je u intervjuu pričala zbog čega se ona kaje iz tinejdžerskih dana i šta bi promenila!

„Jednom sam došla u novu školsku godinu ošišana ali ta frizura je bila loša“ započinje ona. „Mnogi su bili iznenađeni promenom naročito jer mi baš i nije pristajalo, ali drago mi je što sam probala jer ne treba nikada da se ustručavate od svojih želja da promenite nešto na sebi. Morate da probate nove stilove da biste shvatili koji je najbolji način da prikažete sebe“ ističe ona o spoznavanju ličnog stila.

Olivia se takođe udružila sa Neutrogenom i dizajnirala maske i pričala o tome kako se fizički pripremiti za školu na najbolji način, a imala je savet i za one koji tek počinju da barataju sa šminkom – „Najbolje je da krenete od dobre maskare, ja recimo koristim Neutrogena Healthy Volume jer je ona skroz prirodna. Na kraju dana je najvažnije da se osećate kao da ono što nosite radi za vas i vaše raspoloženje“ zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Olivia Holt

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Olivia Holt predstavlja novi spot "Bad Girlfriend"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.