Olivia Holt otkazala turneju pa odmah najavila novu sa Rylandom Lynchom!

14276402_1066334313487615_1826018248_n

Olivia Holt ovog leta započela je turneju koju je otkazala nakon samo tri nastupa ali sad je odlučila da pokuša iznova, serijom nastupa u novembru.

Ono što je veoma interesantno da ona na turneju ide u društvu Rylanda Lyncha, najmlađeg člana porodice Lynch koji nije deo R5 ali važi za njihovog nezvaničnog menadžera. “Od detinjstva sam sanjala da odem na turneju, tako da mi je ovo nestvarno! Srećna sam što imam ovu priliku i što mogu da istražujem razne gradove i izvodim nove pesme. Jedva čekam da vas vidim na nastupima!”, kaže ona.

Spisak gradova na prvi pogled deluje zanimljivo jer stoji da će Olivia 21. novembra turneju završiti koncertom u Beču, ali stvar je što je u pitanju Beč u američkoj državi Virdžinija. Olivia će inače sve nastupe održati u malim salama koje primaju nekoliko stotina ljudi a čak su i cene karata prilično skromne i iznose oko 15 evra. Olivia nudi i meet and greet za 90 evra koji podrazumeva kartu za koncert, fotkanje sa Oliviom, poklon, odlazak na probu i raniji ulazak na događaj. Ako se pitate zašto ovako jeftine mlade zvezde nikad niko ne zove kod nas, odgovor smo vam dali u Famoza TV-u.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Olivia Holt

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje glasanje: Zadajte Ryanu novi crtež!

3 thoughts on “Olivia Holt otkazala turneju pa odmah najavila novu sa Rylandom Lynchom!

  1. Jaoj preslatka jee
    A kako ste me zeznuli za ovo za Beč, ja se taman ponadala i setim se da ste već pisali o tome…
    Ipak ima vremena, tek je na početku karijere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.