Olivia Holt napisala emotivnu poruku preminuloj prijateljici iz detinjstva!


Mnoge poznate ličnosti imaju drugačiji život od kada uđu u svet slavnih, međutim Olivia Holt nije zaboravila svoje prijatelje iz detinjstva, nažalost njihov susret nije bio povodom veselog događaja!

Olivia je ranije ovog meseca posetila kraj u kome je odrasla, a razlog tome je smrt njene prijateljice iz detinjstva. Ona je tako postavila sliku cveta na svom Instagram profilu i napisala je jedno dirljivo pismo. “Teško je poverovati da je danas već nedelju dana od kako je nebo dobilo najlepšeg anđela. Nedostaje mi ona. Chandler Rhea Pipkin ostavila je posebno obeležje na svetu. Vraćajući se u moj rodni grad prošle nedelje sa nekim ljudima sa kojima sam odrasla, dobila sam toliko perspektive od kada smo slavili njen život,” napisala je Olivia.

Osim toga mlada glumica nam daje savete da čuvamo prijateljstva i uspomene i da budemo bliski sa dragim prijateljima. “Ne uzimajte to zdravo za gotovo. Treba da budemo u kontaktu,. Bez obzira na daljinu, bez obzira na posao,” dodala je. Na kraju ona je dodala jedan veoma važan zaključak: “Ne znamo šta donosi sutra, ali imamo danas.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Olivia Holt

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #46 - glasajte za TRI omiljene pesme svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.