Olakšao život Sel: Jus platio paparacu da odustane od tužbe za prebijanje!

1598862_1132084910137978_2108940071_n

Pre mesec dana Selena Gomez trebalo je da se pojavi kao svedok na suđenju Justinu Bieberu zbog navodnog prebijanja paparaca ali je Jus zaključio da mu je najbolje da sve završi isplatom novca.

Fotograf Jose Osmin Hernandez tvrdio je da ga je Jus prebio ispred jednog tržnog centra u Kaliforniji i tražio je da se Selena pojavi na suđenju gde bi svedočila o tome šta se zaista desilo. Međutim, advokat paparaca u sredu se obratio javnosti i rekao kako je Jus odlučio da njegovom klijentu isplati određenu količinu novca. Da li ovo znači da je Jus priznao krivicu? Verovatno ne – više je stvar u tome što je on na turneji i što je jefitnije da plati nešto nego da prekida celu turneju i gubi milione. Ipak, ovo nije kraje nevolja – Biebs tuži i paparaco Manuel Munoz koji tvrdi da je pevač naredio svom telohranitelju da ga napadne i prebije ga u Majamiju 2014. godine. Ovo suđenje već je zakazano za 31. jul ove godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber se i zvanično oglasio: Hailey, spreman sam da čitav život provedem sa tobom!

2 thoughts on “Olakšao život Sel: Jus platio paparacu da odustane od tužbe za prebijanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.