Okuplja ekipu: Sofia Carson gostovaće u seriji Belle Thorne, „Famous In Love“!

Projekat „Famous In Love“ nova je serija Belle Thorne – ona je dobila veliku podršku zvezda i polako se otkrivaju imena koja će se u seriji pojavljivati!

Nakon nekoliko zagonetnih objava na Instagramu, i zvanično je potvrđeno da će još jedna Disney zvezda, Sofia Carson biti deo ovog šoua kao gostujuća uloga! Ranije ovog meseca Sofia je uz „shh“ filter napisala da radi na tajnom projektu, a u utorak su devojke potvrdile da će Sofia biti deo serije videom! „Upravo smo na setu ’Famous In Love’ i pogodite ko je ovde? Pogledajte ovo divno lice – to je Sofia Carson!“ potvrđuje Bella sa zadovoljstvom.

Bella je takođe naglasila da Sofiu čeka jako zanimljiva uloga, što je i potvrdila opisom u kom stoji „Nevolja dolazi u seriju“! Sofia je najnovija zvezda koja je potvrdila učešće a pre nje pomenuta imena su Ally Brooke i Romeo Miller – ekipa serije dobija sve veće zvezde!

surprise. trouble is coming to famous in love. @famousinlovetv @bellathorne 🖤

Објава коју дели Sofia Carson (@sofiacarson) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sofia Carson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sofia Carson: Imam samo jednu veliku želju za rođendan!

3 thoughts on “Okuplja ekipu: Sofia Carson gostovaće u seriji Belle Thorne, „Famous In Love“!

  1. Famozo ne znam gdje da vas ovo pitam, Ali je li ima vijesti o Jorgeovom dolasku? 😀😉

    1. Hej Leona! Situacija ne deluje dobro kad malo razmisliš – Jorge je u Evropi bukvalno u isto vreme kad i Marcus i Martinus. Proverićemo sve pa ćemo pričati o tome.

  2. Sofia je meni medju najdarazim pevacima tako daa….curo prelepa siiiiiiiiiiiiiiii…. <3333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.