Ogromna radost za Mixere: Stižu tri nove pesme i dokumentarac Little Mixa!

Kakve vesti za fanove Little Mixa danas – devojke su na društvenim mrežama potvrdile da objavljuju specijalnu verziju albuma „Glory Days“!

Leigh-Anne, Jesy, Perrie i Jade su juče najavile novu stvar napisavši u postu: „Ništa nije zvanično dok mi ne potvrdimo. Jako smo uzbuđene da objavimo ’Glory Days: Platinum Edition’ na kom će se naći tri potpuno nove pesme, dokumentarac i još mnogo toga što ćemo tek najaviti“ napisale su one.

Platinum verzije albuma često dobijaju albumi uspešni poput „Glory Days“ pa ovo nije iznenađenje. Album će moći da se naruči od 20. oktobra, a stiže nešto kasnije, 24. novembra!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #6

One thought on “Ogromna radost za Mixere: Stižu tri nove pesme i dokumentarac Little Mixa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.