Oglasila se devojka koja optužuje Chrisa Browna: Nudi mi novac da ćutim!

Oglasila se devojka koja optužuje Chrisa Browna: Nudi mi novac da ćutim!

Chris Brown ponovo je u nevolji, ovog puta jer ga je jedna devojka u Parizu optužila da ju je silovao i držao je u svojoj hotelskoj sobi protivno njenoj volji. Ona se sad obratila i javnosti rečima da trpi strahovit pritisak od Chrisa i njegovog tima koji pokušavaju da je ućutkaju i nateraju je da odustane od tužbe protiv njega.

Kako navodi ova devojka za koju se zna da ima 24 godine i da je poreklom iz Alžira, ona ovih dana trpi strahovit pritisak. Ona ističe da su je saradnici Chrisa Browna zvali bezbroj puta i vređali je na društvenim mrežama, da bi joj na kraju ponudili novac u zamenu da prizna kako je izmislila čitavu priču.

Ipak, ona ističe da nju interesuje samo pravda. “Blokirala sam im pozive, ali onda su me kontaktirali preko jedne Francuskinje koja ga poznaje. Ona mi je objasnila da ću biti u velikoj nevolji i pitala me da li želim dogovor. Ja sam rekla da ne želim. Nisam ga tužila zbog novca. Ja želim pravdu. Ne želim da se moj horor ponovi još nekoj devojci. Ti ljudi imaju moć i misle da mladim devojkama mogu da rade šta god požele.”

Chris je u međuvremenu pušten da se brani sa slobode, a on čak nije ni napustio Pariz već je ostao tu kako bi snimio novi spot. On je najavio i tužbu protiv devojke koja ga optužuje za silovanje, a ako se dokaže da je on u pravu, njoj sledi kazna od oko godinu dana zatvora.

Pročitajte još  Dno dna: Chris Brown završio u zatvoru, optužen za silovanje

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Chris Brown

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Oglasila se devojka koja optužuje Chrisa Browna: Nudi mi novac da ćutim!

  1. Nazalost,zivimo u svetu gde ce svi pre poverovati Christ jer je poznat i bogat,nego devojci koja cak ni nema razlog da laze(ocigledno da ne zeli novac)…

  2. Ja iskreno se nadam da ona nece zavrsiti godinu dana u zatvoru i zasto bi oko toga lagali.Mada on je poznat i moze da plati dobre svedoke i advokate!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.