Oduševljena: Ariana Grande objavila edit Arianatorke iz Srbije!

Nažalost, ne može se reći da ni mi kao Famoza a ni Arianatori ne mogu da se pohvale većim uspesima kad je reč o Ariani Grande. Ipak, Arianatorka Nikolina iz Sremske Mitrovice ulila je veliko samopouzdanje svom fandomu time što ju je Ariana primetila i objavila njen edit na svom Instagram profilu!

Iako nije toliko neobično da zvezde postavljaju fan edite na svoje storyje, Ari je načinila presedan pa je Nikolinin rad završio baš kao objava koja sad ima preko 2,3 miliona lajkova! Ari nije ništa komentarisala, ali već to što je postavila fan edit govori sve! Nina je inače svoj edit objavila 11. juna, a Ari ga je primetila nekoliko dana kasnije! Njen profil heartsofari prati već više od 10.000 Arianatora, što ga čini možda i najvećim u regionu!

Ninu smo pitali da nam opiše kako se oseća, a ona nam je rekla, “Presrećna sam što je jedna od najvećih muzičkih zvezda na svom Instagramu objavila moj edit, to sam upravo zato što sam veliki arianator, pratim sve što radim Ariana i svakodnevno objavljujem edite. Presrećna sam što je taj edit pregledalo više hiljada ljudu iz raznih država koji su mi čestitali, što je istovremeno za mene velika sreća i uspeh. Moj profil je isključivo namenjen Ariani Grande, i drago mi što se se velikom broju ljudi sviđa ovo što radim, te svaki dan dobijem oko 200 pratilaca. Inače sviram klavir i obožavam muziku”, ispričala nam je ona. Famoza i Nina će svakako sarađivati čim bude nečeg interesantnog vezano za Ari, jer mi od Ari NIKAD nećemo odustati!

View this post on Instagram

her smiiiiiile 😩🖤

A post shared by — 𝙉𝙞𝙣𝙖 💙☁️ (@heartsofari) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ariana Grande presrećna: NASA remiksovala pesmu "NASA" sa albuma "thank u, next"!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Oduševljena: Ariana Grande objavila edit Arianatorke iz Srbije!

  1. Zayn i inzayn svaki put samo čekaju mizcovskin crtež i nikad niste primetili a čim jedan edit odmah je napravite na najveću zvezdu iz Srbije lol

    1. Objavimo nešto kad saznamo, nije ni važno što je Ariana daleko veća zvezda od Zayna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.